• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

mp piraeus lp2

 

#My_Skopelos: 3ήμερο Φωτογραφικό Project στην Σκόπελο

Παρέχονται δωρεάν διαμονή, γεύματα, ξεναγήσεις, μετακινήσεις, ακτοπλοϊκά.

 Προθεσμία Υποβολής Συμμετοχής: Κυριακή 20/6/2021. 

(Οι συμμετοχές έχουν κλείσει)

 

Η ομάδα μας Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου (@visitskopelosisland), διοργανώνει 3ήμερη φωτογραφική εξόρμηση στην Σκόπελο!

Ένα μαγευτικό καλλιτεχνικό 3ήμερο κατά το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε παρέα το καταπράσινο νησί του Mamma Mia, με τις δαντελωτές ακρογιαλιές, την εντυπωσιακή φύση, τις αναζωογονητικές δραστηριότητες, την τοπική γαστρονομία, την ιδιαίτερη παράδοση, τη μακραίωνη ιστορία, τον ξεχωριστό του πολιτισμό και να το αναδείξουμε δημιουργικά μέσα από την φωτογραφική μας ματιά.

Παρέχονται από τον Δήμο Σκοπέλου δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν Αθήνα-Μαντούδι-Αθήνα, διαμονή, 1 γεύμα ημερησίως, προγραμματισμένες ξεναγήσεις στους φωτογραφικούς θησαυρούς του νησιού και δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την @ANES_FERRIES και τον Δ. Σκοπέλου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:
1) Κατεβάστε τη φόρμα με τους όρους συμμετοχής από το παρακάτω link:

tinyurl.com/GRE-SKOPELOS

2) Αφού τη διαβάσετε και τη συμπληρώσετε, την στέλνετε στο email μας έως 20/6, με θέμα: #My_Skopelos. Στο email αναφέρετε Ονοματεπώνυμο, Instagram και Facebook Nickname και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μέγιστος αριθμός δωρεάν συμμετοχών: 30 άτομα. Αν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα γίνει κλήρωση από τον Δήμο Σκοπέλου, παρουσία της ομάδας μας. Οι κληρωθέντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης έως 27/6

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

To Project διοργανώνεται με στόχο την ανάδειξη της Σκοπέλου μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και την ενίσχυση της τουριστικής της προβολής μέσα από τα Social Media. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ενεργό λογαριασμό στο Instagram και στο Facebook, να ακολουθούν την ομάδα μας και το @visitskopelosisland.

Event Hashtags: #My_Skopelos, #VisitSkopelosIsland, #GR_Events

 

Greek Instagramers Events:

Site: www.grevents.gr, Facebook: grevents.gr, Instagram: @gr_events, Twitter: @egrevents, Hashtag: #GR_Events

 

Δήμος Σκοπέλου:

Site: https://skopelos.gr/ , Facebook: Visit Skopelos Island, Instagram: @VisitSkopelosIslandTwitter: Visit_SkopelosPinterest: VisitSkopelosIslandHashtag: #VisitSkopelosIsland, Youtube: Visit Skopelos

 

gre logo200wshadow 

 logo skopelos