• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φωτογράφιση πρόβας της παράστασης "Κίνηση ΜΑΤ"

Καλλιτεχνικό Project φωτογράφισης της πρόβας της παράστασης "Κίνηση ΜΑΤ" του Μιχαήλ Άνθη.

Την Κυριακή 6/11/22 η ομάδα μας σε συνεργασία με την εταιρία "Texnis, Οργάνωση Θεάματος", πραγματοποίησε στο «Θέατρο Αυλαία» το Project φωτογράφισης της πρόβας της παράστασης "Κίνηση ΜΑΤ". Το νέο έργο του βραβευμένου με τέσσερα κρατικά βραβεία Μιχαήλ Άνθη, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Ματθίλδη Μαγγίρα και Γιώργο Κοψιδά.

20201018crth

Δεκάδες φίλοι της φωτογραφίας έδωσαν το παρών και βίωσαν μια ξεχωριστή φωτογραφική εμπειρία φωτογραφίζοντας τους πρωταγωνιστές επί τω έργω. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης και να παρακολουθήσουν αποσπάσματά της που μας χάρισαν γέλιο και ανυπομονησία για την πρεμιέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από τους φωτογράφους στo hashtag: #gre_kinisimat 


Η υπόθεση του έργου:

Σε μια ταράτσα της Αθήνας σε καιρό διαδήλωσης, ανάμεσα σε καπνούς και σε εκρήξεις, λαμβάνει χώρα μια απρόσμενη συνάντηση: ένας άντρας των ΜΑΤ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια αντιεξουσιάστρια. Και οι δύο έχουν τους λόγους τους να μη θέλουν να κατέβουν στη διαδήλωση. Η σύγκρουση είναι ολομέτωπη και ξεκαρδιστική. Για εκείνην είναι «ο μπάτσος» και για εκείνον «η αναρχικιά». Στα ενενήντα λεπτά της αναγκαστικής τους συνύπαρξης, θα συμβούν τα μύρια όσα κωμικά, κι όταν τα μυστικά τους ζαλιστούν απ’ τα δακρυγόνα και αποκαλυφθούν, κανένας δε θα είναι πια αυτός που ήτανε.

Συντελεστές:

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Άνθης
Σχεδιασμός σκηνικού: Ροζαμάλια Κυρίου
Κοστούμια: M-Paul, Ροζαμάλια Κυρίου
Σχεδιασμός Φωτισμού: Μιχαήλ Άνθης
Μουσική: Χριστόφορος Γερμενής
Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης
Φωτογραφίες: Greek Instagramers Events
Πρωταγωνιστούν: Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιώργος Κοψιδάς

Η ομάδα μας πρόσφερε μια μοναδική, δημιουργική εμπειρία στους φίλους της φωτογραφίας με ελεύθερη συμμετοχή. Παράλληλα, συνέβαλλε στην επικοινωνιακή στήριξη της θεατρικής παράστασης, ως χορηγός επικοινωνίας, μέσα από την διαδικασία της φωτογράφισης, διάθεσης φωτογραφικού υλικού στην διοργάνωση και την ανάρτηση φωτογραφιών στα Social Media.


Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα στο Facebook Album


Flyer Παράστασης:

20221106akflyer

Flyer Photo: Γιώργος Βέργαδος